Totaal aantal pageviews

dinsdag 28 januari 2014

Recepten met meirapen


Ik heb gesneden raapjes gekocht.

Boter smelten, gesneden raapjes bijvoegen en een paar minuten bakken.

Kaneel, cayennepeper, beetje suiker, zout en peper, 1/4 bouillonblokje en 100 ml water
bijvoegen en 7 tot 15 minuten stoven tot ze gaar zijn.

Ik heb er gekookte aardappelen en kippenbout bij geserveerd.



Kan ook:

Gestoofd met een kaas-of mosterdsausje.
of
Geroerbakt met wat room en dragon mosterd.

Zoet gestoofde raapjes

Laat boter smelten, voeg een eetlepel honing en wat zout toe en leg de reepjes daarin. Giet er wat water bij, deksel op de pan, 15 minuten laten smoren op laag vuur, roer af en toe om. Strooi wat nootmuskaat of beetje gemalen kruidnagel en serveer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten