Totaal aantal pageviews

woensdag 23 januari 2013

Varkenshaasje met champignons en roomsaus

Nodig voor 2 personen

2 à 300 gram varkenshaas
15gr braadboter
1 klein bakje champignons
125 ml lichte room 
zwarte peper v.d. molen
zout

Bereiding

Bestrooi varkenshaas met peper en zout.
Smelt de boter in een pan en bak het varkenshaasje rondom even bruin
op een hoog vuur.
Doe het in een ovenschaal en laat het 25 à 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200˚.

Wrijf ondertussen de champignons af met keukenpapier  en snijd in plakjes.
Bak de champignons in het braadvet mooi bruin.
Voeg op het laatst de room toe en laat die even inkoken.
Kruid met peper en zout.
Snijd het vlees in stukken, leg op een bord en schep de saus eroverheen. 

Eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten